“Ik begon te wenen... op Crocs”: Peter Van de Veire vertelt over zijn huwelijksaanzoek in ‘De allerslimste mens ter wereld’

TVNa een vraag van Erik Van Looy (60), getuigt Peter Van de Veire (50) in ‘De allerslimste mens ter wereld’ over hoe hij zijn vrouw ten huwelijk vroeg op Crocs: “Ik ging het aanzoek eerst romantisch doen ‘s avonds, maar ik kon niet meer wachten. Dus ik heb stuntelend mijn Crocs aangedaan en heb die ring aan haar gegeven”, vertelt Van de Veire. “Ik begon ook te wenen... Op Crocs. Vreselijk!”

  1. ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky
    Play
    TV

    ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky

    David Letterman (75) is naar Kiev gereisd voor zijn grootste interview tot nu toe. Vanaf maandag 12 december kan je op Netflix de volgende aflevering van ‘My Next Guest Needs No Introduction’ kijken dat in het teken staat van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky (44). Het interview werd in oktober opgenomen in een metrostation, 90 meter onder de grond, om veiligheidsredenen. “Dit heb ik nog nooit gedaan”, vertelt Letterman in de trailer. “Ik weet niet wat ik moet verwachten. Een week voor ik naar Kiev kwam, lanceerde Rusland weer raketten op de stad.”