Michel zit vanavond met zijn dochter Nina als eerste in de stoel, mét een kapstok. Maar omdat hij geen mondmasker droeg, grijpt hij naast de reischeque.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel zit vanavond met zijn dochter Nina als eerste in de stoel, mét een kapstok. Maar omdat hij geen mondmasker droeg, grijpt hij naast de reischeque. © Joel Hoylaerts / Photo News

Iedereen kijkt, maar (bijna) niemand komt: kwakkelzomer laat zich voelen in ‘De Stoel’

TVWie wil winnen bij 'De stoel' kan dat het best dit jaar proberen. De natste zomer in veertig jaar is dan wel goed voor de kijkcijfers, de opkomst van kijkers naar het kleurrijke klapzitje is beduidend lager dan andere jaren. "Ach, het kan altijd erger", klinkt het bij de makers. "Zo ging onze stoel door een windhoos ooit eens vliegen." Wij volgden een opname mee. 

 1. Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  18

  Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’

  Zijn lieveling Tiroler-kostuum had hij thuis gelaten, maar toch was een duidelijk gestresseerde CD&V-voorzitter Joachim Coens de speelbal van een dollende vakjury. Coens overleefde met de hakken over de sloot, terwijl Gloria Monserez als jongste kandidate alweer triomfeerde en nu al uitzicht krijgt op een finale-ticket. Verrassing Jean-Marc Mwema moest nogal onverwacht de duimen leggen.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.