Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Idalie Samad en Lisa Gerlo horen bij de nieuwelingen in ‘De Buurtpolitie’: “Wij durven echt wel op onze strepen staan”

ShowbizzSexy, een vrouw in politie-uniform? De kersverse De Buurtpolitie-telgen Lisa Gerlo (25) en Idalie Samad (23) vinden hun outfits vooral ongemakkelijk. En dat is niet de enige reden waarom ze geen interesse hebben in een echte job als agent. “Voor dat werk sta ik niet sterk genoeg in mijn schoenen. Ik zou me alles veel te hard aantrekken”, zegt Lisa in Story.

3 reacties

 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Mijn kids van 5 zijn wel fan van Buurtpolitie. En voor hen lijkt het wel écht.
 • Johan hendrickx

  3 jaar geleden
  Hét avondprogramma voor kleuters! Zelden gezien zo'n zwakke scenario's en zo'n zwakke acteurs.
 • Marc Sierens

  3 jaar geleden
  Die reeks is toch te simpel voor woorden,en daar nog (waar gebeurde verhalen)durven bij zetten.van de acteer prestaties gaan we nog zwijgen.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.