Younes en Eline
Volledig scherm
Younes en Eline © VTM

Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

TVBloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.

4 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  2 maanden geleden
  Geeft er maar een lap op. Misschien vinden ze wel een gek die zoveel wilt betalen.
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Toch zeker geld genoeg. De huisprijzen zijn niet normaal meer.
 • Fonske Beys

  2 maanden geleden
  Prijs makelaar is nooit correct . Zolang men zo zot is van te geven wat ze vragen . Blijven ze prijzen kunstmatig verhogen . Bij dit spel krijgt een koppel gratis de woning . De andere woningen worden verkocht , met prijs bij geteld van de woning die men weggeeft !
 • Anneke Braem

  2 maanden geleden
  Zeer mooie prijs voor zo'n huis met tuin
 1. Onmiddellijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’
  Play
  TV

  Onmiddel­lijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’

  Kersvers talent, aanstekelijke optredens en twee nieuwe coaches. Vrijdagavond ging het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. De blind auditions waren een succes, in het bijzonder voor Milan. Met zijn breekbare stem wist hij alle juryleden vanaf de eerste noten te overtuigen. “Voor zulke stemmen ben ik coach geworden", glundert Mathieu Terryn.
 2. Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”
  Play
  TV
  4

  Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

  Er is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”