Marianne (Leah Thys) stapt binnenkort in het huwelijksbootje.
Volledig scherm
PREMIUM
Marianne (Leah Thys) stapt binnenkort in het huwelijksbootje. © Eén

Hoofdrol voor Marianne in seizoensfinale van ‘Thuis’: “Leah Thys zal pas na de zomer weer aansluiten op de set”

TVVanavond zitten ‘Thuis’-fans weer op het puntje van hun stoel voor de jaarlijkse seizoensfinale. In de dubbelaflevering wordt het uitkijken naar de afloop van de speurtocht naar slechterik Jacques. Hoe het afloopt met het huwelijk van Marianne en Leo, valt nog af te wachten, want dat werd plots geannuleerd door Leo. Producer Hans Roggen geeft een update over de situatie van Leah Thys (76) en de gevolgen voor de soap. “De dag dat we droevige nieuws kregen dat Jos gestorven was, hebben we de opnames bij ‘Thuis’ opgeschort.”

6 reacties

 • Paul Cabus

  2 weken geleden
  Marc mortier, dit is fictie. Verder hoop ik dat men u zo snel mogelijk komt vragen waar Jurgen Conings zich bevindt. ‘t Zal snel opgelost zijn dan.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 weken geleden
  Heel erg. Ruzie, moord, moord, verkrachtingen, verdwijningen, zware ongevallen enz. volgen elkaar is een snek tempo op. Men wordt er zowaar vrolijk van. Nog vele jaren !
 • marc mortier

  2 weken geleden
  Huis heeft niet het recht de politie belachelijk te maken in de speurtocht op Jacques . Het duurt tergend lang en is en ongeloofwaardig onprofessioneel . Een voorbeeld ; bij de ontdekking van de gestolen bestelwagen hadden politie zich gewoon verdekt moeten opstellen i.p.v. met een hoop inspecteurs de ganse bestelwagen opengooien , en wachten tot Jacques afkomt .
 • Georges Van Soest

  2 weken geleden
  Naar zo'n onzin kijk ik al jaren niet meer ! Leve Netflix !!
 • leen hanssens

  2 weken geleden
  Thuis is niet meer wat het geweest is, teveel geweld.