NEWS9
Volledig scherm
© NEWS9

'Home and Away'-actrice sterft na crash die ook haar ouders en zus het leven kostte

ShowbizzMeer dan drie weken nadat de auto waarmee 'Home and Away'-actrice Jessica Falkholt (29), haar ouders en haar 21-jarige zus betrokken raakte in een zware crash, is de actrice overleden. Haar ouders en zus stierven onlangs al aan hun verwondingen.

4 reacties

 • Karel Van Biezen

  5 jaar geleden
  De auto is een moordwapen alleen beseffen de egoïsten die ermee rondrijden dat niet, dat zien we iedere dag opnieuw. Auto-terroristen. Niet alleen een rechtstreeks moordwapen door de ongevallen met verminkten en doden, maar ook onrechtstreeks door lawaai, vervuiling en daaruit volgende ziektes als kankers bij mensen. De auto is een vergiftigd geschenk, alleen beseffen de bestuurders dat niet.
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  De dader was weeral een bekende voor het gerecht en een veel pleger van verkeersinbreuken ! Ja dat Lakse beleid en gerecht is overal een pest geworden !
 • danny buyse

  5 jaar geleden
  Dit moet een erg zwaar ongeval geweest zijn! Allemaal overleden dus 5 mensen! Een auto kan toch een verschrikkelijk dodelijk voorwerp zijn. Verschrikkelijk, in 1 seconde een volledig gezin weggerukt! Sterkte aan iedereen die dicht bij deze mensen stonden!
 • Jos Indigne

  5 jaar geleden
  Sterkte