Een blik op 'Grey's Anatomy'.
Volledig scherm
Een blik op 'Grey's Anatomy'. © ABC via Getty Images

Hollywood ligt weer stil: kijkers moeten langer wachten op nieuwe afleveringen van topseries

TVKijkers van series als ‘Grey’s Anatomy’, ‘American Horror Story’ en ‘This Is Us’ moeten langer wachten op nieuwe afleveringen. Ook de televisietakken van Disney en 20th Century Fox leggen de opnamen voorlopig stil in verband met het oplaaiend aantal coronabesmettingen en het stijgend aantal doden in Los Angeles en omgeving. 

3 reacties

 • Gerard Braeckmans

  2 weken geleden
  Ik ben het beu om te wachten! Kan daar niets aan gedaan worden? We leven in 2021!
 • Hilkens Björn

  2 weken geleden
  Het tweede seizoen van Snowpiercer is al grotendeels af, The Walking Dead word opgenomen in het oosten van Amerika, Fear The Walking Dead word opgenomen in Texas en Star Trek Discovery is van CBS Studios maar word opgenomen in Canada, dus ik maak mij geen zorgen om de series die ik volg.
 • marc Deglin

  2 weken geleden
  die celebereties hebben toch geroepen voor een lockdown , alleen hadden die naiven niet gedacht dat het ook voor hun geldt.
 1. Flamboyante zakenman Patrick Goosens uit ‘Latem Leven’ had acht jaar geen contact met zoon Alexandre. “Pas nu begrijpen wij elkaar”
  PREMIUM
  Showbizz

  Flamboyan­te zakenman Patrick Goosens uit ‘Latem Leven’ had acht jaar geen contact met zoon Alexandre. “Pas nu begrijpen wij elkaar”

  “Ik begon net aan mijn puberteit, toen m’n vader mijn moeder verliet en naar het buitenland trok. Terwijl je juist in die periode echt een vaderfiguur nodig hebt.” Alexandre, de 24-jarige zoon van de flamboyante zakenman Patrick Goosens (64) uit ‘Latem Leven’ is niet mild voor zijn vader. Het contact tussen de twee was jaren verbroken, maar nu halen vader en zoon hun tijd samen in.
 2. Beroemde lieven, vechtscheidingen en carrière in het slop: zo gaat het anno 2021 met de cast van ‘Dawson’s Creek’
  TV

  Beroemde lieven, vechtschei­din­gen en carrière in het slop: zo gaat het anno 2021 met de cast van ‘Dawson’s Creek’

  Het is ondertussen al meer dan 17 jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Dawson’s Creek’ uitgezonden werd, maar bij Netflix besloten ze om de ooit zo populaire serie vanonder het spreekwoordelijke stof te halen. Alle zes seizoenen staan vanaf vandaag op het platform, en voor de gelegenheid doken wij het in leven van de acteurs die Joey, Dawson, Pacey en co vertolkten. Hoe gaat het vandaag de dag met hen?
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'