Carole Baskin
Volledig scherm
Carole Baskin © RV

Hoe stierf de eerste echtgenoot van Carole Baskin? “Gewurgd en gedumpt boven de Golf van Mexico”

TVWat is er gebeurd met de verdwenen echtgenoot van Carole Baskin (58)? Het is een vraag die mensen over de hele wereld bezighoudt sinds de documentairereeks ‘Tiger King' in première ging op Netflix. Zijn voormalige advocaat heeft nu zijn theorie bekendgemaakt. 

0 reacties

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Dina Tersago is terug met een heftig seizoen van 'Boer zkt. Vrouw’: “Het was met veel ups en downs”
  TV

  Dina Tersago is terug met een heftig seizoen van 'Boer zkt. Vrouw’: “Het was met veel ups en downs”

  Dina Tersago (44) gaat opnieuw op zoek naar dé grote liefde voor vier boeren en één boerin. En dat blijkt geen gemakkelijke opdracht. “Ik dacht dat ik na al die jaren het koppelen onder de knie had. Maar ik moet eerlijk zijn: het was met veel ups en downs”, geeft de presentatrice toe. Het gloednieuwe seizoen van ‘Boer zkt. Vrouw' belooft dan ook zeer heftig te worden. “Ze hebben mijn hart gebroken”, klinkt het bij één van de kandidaten.