Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © Play4

Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’

TVDe jeugd heeft het gehaald in de 25ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. Of misschien vond regisseur Jeroen Perceval dat hij met drie beurten in de quiz van vriend Erik Van Looy voldoende promo had mogen en kunnen maken voor zijn film ‘Dealer’. Hoe dan ook exit van Perceval. Gelukkig was er de sprankelende en ongedwongen Anthony Nti om de iets te hard kabbelende show toch wat dynamiek te geven. O ja, nieuwkomer Esther Nwanu won. Uiteraard.

16 reacties

 • Hugo Schelstraete

  1 jaar geleden
  Ooit was ik fan. Nu is het niet meer de moeite om te kijken. Alles is fake en voorgekauwd. Zielig, zo snel mogelijk afvoeren aub.
 • Nick Pareyt

  1 jaar geleden
  Fan van het eerste uur maar stel vast dat ik bijna iedere aflevering in slaap val.
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Het lag er vingeren dik op wie er moest winnen, daar het in de vorige seizoenen nog vakkundig werd weggemoffeld, laten ze nu schaamteloos zien wie er MOET doorgaan. Foei Play 4, het wordt tijd om definitief te stoppen.
 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Het enige pretentieloze ontspanningsprogramma waar mensen gewoon zichzelf kunnen zijn. Natuurlijk is de ene aflevering al wat minder dan de andere.
 • Wim De Pauw

  1 jaar geleden
  Totaal uitgemolken concept, met inderdaad 3de rangs BVs (lees : "wie zijn die mensen ?"), voorgekauwde conversaties. Ik ben, zoals velen, afgehaakt.
 1. Waarom zit Erik Van Looy met een ooglapje in Nederlandse ‘Slimste Mens’? “Ik moest onmiddellijk onder het mes”
  PREMIUM
  TV
  5

  Waarom zit Erik Van Looy met een ooglapje in Nederland­se ‘Slimste Mens’? “Ik moest onmiddel­lijk onder het mes”

  Twee deelnames, twee directe overwinningen. Erik Van Looy (60) kon niet beter beginnen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ in Nederland. Maar na die tweede aflevering sloeg het noodlot toe. Van Looy moest plots hoogdringend onder het mes. Toch was hij diezelfde avond nog present voor zijn derde deelname, met één dichtgeplakt oog. In dit interview vertelt hij wat er precies is gebeurd en hoe erg hij er aan toe is. “Mijn loge was speciaal ingericht met een ziekenhuisbed.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).