Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © Play4

Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’

TVDe jeugd heeft het gehaald in de 25ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. Of misschien vond regisseur Jeroen Perceval dat hij met drie beurten in de quiz van vriend Erik Van Looy voldoende promo had mogen en kunnen maken voor zijn film ‘Dealer’. Hoe dan ook exit van Perceval. Gelukkig was er de sprankelende en ongedwongen Anthony Nti om de iets te hard kabbelende show toch wat dynamiek te geven. O ja, nieuwkomer Esther Nwanu won. Uiteraard.

16 reacties

 • Hugo Schelstraete

  2 maanden geleden
  Ooit was ik fan. Nu is het niet meer de moeite om te kijken. Alles is fake en voorgekauwd. Zielig, zo snel mogelijk afvoeren aub.
 • Nick Pareyt

  2 maanden geleden
  Fan van het eerste uur maar stel vast dat ik bijna iedere aflevering in slaap val.
 • Etienne De Bondt

  2 maanden geleden
  Het lag er vingeren dik op wie er moest winnen, daar het in de vorige seizoenen nog vakkundig werd weggemoffeld, laten ze nu schaamteloos zien wie er MOET doorgaan. Foei Play 4, het wordt tijd om definitief te stoppen.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Het enige pretentieloze ontspanningsprogramma waar mensen gewoon zichzelf kunnen zijn. Natuurlijk is de ene aflevering al wat minder dan de andere.
 • Wim De Pauw

  2 maanden geleden
  Totaal uitgemolken concept, met inderdaad 3de rangs BVs (lees : "wie zijn die mensen ?"), voorgekauwde conversaties. Ik ben, zoals velen, afgehaakt.
 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crème-glace met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crè­me-gla­ce met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempische gezin Druyts. In de nieuwe VTM-reeks ‘Glad IJs’, ook te bekijken op Streamz, maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.