VIER
Volledig scherm
© VIER

Hoe de eerste afvaller door 'De Mol' dubbel gepakt werd

Ze waren voor aanvang van de eerste aflevering van 'De Mol' met elf deelnemers -tien spelers en één Mol- en een uur later officieel nog met negen. Al worden er dat volgende week toch weer tien. 'De Mol' op zijn best, met niks dan verrassingen dus. De Mol-kijkers kregen amper de tijd om Jessica 'Jess' Ceuppens, een knappe studente lichamelijke opvoeding die het enkele jaren geleden bijna tot Miss Brussel schopte, fatsoenlijk te leren kennen. Bij de allereerste grote testronde kreeg ze de fatale rode duim te zien en mocht ze, neen moest ze, huilend, het spel verlaten.

 1. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!