ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Hilversum hekelt cultuur van machtsmisbruik bij ‘The Voice of Holland’: “Er komen nog onthullingen. De beer is los”

Nederland davert op z’n grondvesten na de onthullingen over wansmakelijke praktijken uit het zicht van de camera’s bij ‘The Voice of Holland’. Hoe zo’n cultuur van machtsmisbruik zich ongestraft kon ontspinnen, dat gaat er - ook bij wie al jarenlang het wereldje van dichtbij in Hilversum volgt - niet in. “Want ze wisten wel dat wat ze deden niet deugde, maar ze wisten ook dat ze er gewoon mee wegkwamen.” 

8 reacties

 • Patricia Bursens

  4 maanden geleden
  Sommige mannen, en dat zijn er redelijk wat,zijn nu eenmaal zo. Meestal hebben ze een minderwaardigheidsgevoel dat ze compenseren met vuilbekkerij of erger nog: vrouwen kleineren en pijnigen omdat ze denken dat dat hen ´groter´ maakt. Machtsmisbruik uit puur egoïsme. Gelukkig zijn er ook goede mannen met respect voor vrouwen,meisjes en mensen die anders zijn.
 • roen mertens

  4 maanden geleden
  En omdat het van alle tijden is en overal nog steeds gebeurt moeten we het maar blijven tolereren en normaal vinden?
 • luc vanmechgelen

  4 maanden geleden
  "Er komen nog onthullingen" Ik denk dat dat allemaal wel meevalt.
 • Aster Vantilt

  4 maanden geleden
  Wat een gezever zeg, nu doet iedereen alsof dit pas bestaat, mennekes toch, het zou me niet verwonderen dat de scheefpoepers nu de grootste mond opzetten... zo was het ook in andere gevallen.
 • Joachim Santermans

  4 maanden geleden
  Deze situatie's zijn er overal, ook op de werkvloer! Leg je klacht neer dan krijg je zelf ontslag
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.