De Infiltrant, seizoen1, aflevering 7 op maandag 19 mart 2018 bij VTM. Op de foto: Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt), Wouter Hendrickx ( Lars Devuyst) en Dirk Roofthooft (Freddy Bernaerts).
Volledig scherm
De Infiltrant, seizoen1, aflevering 7 op maandag 19 mart 2018 bij VTM. Op de foto: Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt), Wouter Hendrickx ( Lars Devuyst) en Dirk Roofthooft (Freddy Bernaerts). © VTM

Hilarische taferelen in 'De Infiltrant': Wat zit er in de mysterieuze kist uit Colombia?

TVWat zit er in de mysterieuze kist die een Colombiaanse drugsbende heeft achtergelaten voor Freddy (Dirk Roofthooft), Danny (Geert Van Rampelberg) en Lars (Wouter Hendrickx)? Dat is de grote vraag van aflevering 7, de voorlaatste van de reeks.

 1. 
Piet Huysentruyt wint de finale van ‘Snackmasters’
  Play
  TV

  Piet Huysen­truyt wint de finale van ‘Snackmas­ters’

  Vanavond streden Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem voor de Snackmasters-trofee. Bij de cook-off kregen beide chefs slechts anderhalf uur de tijd om drie verschillende koekjes van Jules Destrooper na te maken: de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood. Het was een nek-aan-nekrace, maar de jury besloot dat de replica’s van Piet de originele koekjes het beste evenaarden en daar ging het in het programma om: de beste replica van de originele snack maken.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land