James Cooke en Gert Verhulst
Volledig scherm
James Cooke en Gert Verhulst © SBS BE

Het zit er bijna op: herbekijk hier de 10 grappigste momenten uit ‘De Cooke & Verhulst Show’

TVStraks zit het erop: het is alweer tijd voor de allerlaatste week van de ‘De Cooke & Verhulst Show’. James Cooke en Gert Verhulst houden het voor bekeken, maar ze hebben dan ook al drie hilarische seizoenen achter de rug. Herbekijk hier nog eens de grappigste highlights uit de show. 

3 reacties

 • Carina Theuninck

  1 maand geleden
  Dat is tenminste ontspanning met de Gert !
 • nancy Haemhouts

  1 maand geleden
  Bedankt mooie. Tv. Bedankt Gert en James. Toppers ❤️❤️
 • Christel canters

  1 maand geleden
  De beste vond ik met Erik van Looy toen die de slappe lach had heel de uitzendingen en dan James cook met de condoom ze kunnen tegen de feestdagen al die bloopers uitzenden nog eens een avond goed lachen
 1. Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfinale van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”
  Play
  Showbizz
  3

  Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfi­na­le van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”

  ‘Familie’-kijkers maken zich klaar voor het hoogtepunt van hun soapjaar, want vrijdagavond is er de grote seizoensfinale. De spanningen lopen alvast hoog op bij heel de familie Van den Bossche, want komt er een confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker)? Die laatste verklapt alvast van wel. “Er kwamen zelfs stuntteams bij om alles in goede banen te leiden, al had ik ze liever zelf gedaan”, voegt Sieg er aan toe. Sandrine André, die Véronique speelt, geeft ook al één grote spoiler weg. Bekijk het in een nieuwe Showbits.