“Het nieuws voor gehoorgestoorden”: is dit de grappigste sketch van Jacques Vermeire?

Jacques Vermeire blaast 70 kaarsjes uit. Dat moet gevierd worden.  ‘De man met 1 miljard smoelen’ heeft een resem aan legendarische alter ego’s en typetjes. Maar wat is nu de beste sketch?  De sketch ‘Doventolk’ maakt alvast een hele goede kans. 

 1. Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaatste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”
  Play
  TV

  Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaat­ste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”

  In ‘Spartacus Run' toont Davy Gilles zich iéts te overmoedig. Ervan overtuigd dat hij de finish al bereikt heeft, loopt hij domweg het allerlaatste obstakel voorbij. “Ik sta met verstomming aan de grond genageld, wat gebeurt er hier?” merken een verbaasde Andy Peelman en Michel Wuyts op. Davy komt in ieder geval helemaal uit de lucht gevallen. “Welke ramp? Ben ik iets voorbijgelopen?”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.