'Belgravia'
Volledig scherm
PREMIUM
'Belgravia' © ITV

Het nieuwe ‘Downton Abbey’: ‘Belgravia’ heeft alles om jouw nieuwe favoriete kostuumdrama te worden

TVGoed nieuws voor de lords and ladies onder ons: de makers van ‘Downton Abbey’ zijn terug met een gloednieuwe serie. Oscarwinnaar Julian Fellowes - de Britse meester van het kostuumdrama - zette zijn schouders niet alleen onder ‘Downton’, maar maakte ook het geliefde ‘The Young Victoria’. En nu brengt hij ‘Belgravia’ naar het kleine scherm: het Londense festival van intriges en romances dat door vele fans gezien wordt als de ultieme vervanger voor ‘Downton Abbey’. Maar hebben ze ook gelijk? Wij bekeken de eerste afleveringen en maakten de vergelijkende studie. 

0 reacties

 1. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.
 2. RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinnering dat zelfs een perfecte Parship-tronie uw grootste nachtmerrie kan zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinne­ring dat zelfs een perfecte Par­ship-tro­nie uw grootste nachtmer­rie kan zijn”

  Wie tegenwoordig het woord ‘seriestalker’ in het nieuws hoort, denkt allesbehalve nog aan Netflix’s succesvolle stalkerserie ‘You’. Maar Joe Goldberg is terug om daar verandering in te brengen. De obsessief op liefde beluste boekenwurm is inmiddels getrouwd én vader van een pasgeboren zoon. Al zou er geen nieuw seizoen zijn, mocht al dat gezinsgeluk niet op één of andere manier doordrenkt raken met leugens, stalking, spanning en moord. Of u deze soapthriller in één keer de nek moet omwringen? Of beter verwoed blijft geloven in toevallige ontmoetingen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.