De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © VIER

Het mythische record ligt aan diggelen: de leukste momenten uit de 12de ‘Slimste Mens’-aflevering

TVElla Leyers is de nieuwe absolute recordhouder van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ met twaalf succesvolle deelnames. En de teller loopt verder. Voorlopig heeft Ella zeven rechtstreekse overwinningen en vijf gewonnen finales. Maandag begint ze aan een nieuwe ‘werkweek’ met antiekhandelaar Bie Baert als nieuwe concurrent. De Leyers-telg torende in haar twaalfde passage hoog boven de concurrentie uit in een voor het overige chaotische aflevering.

 1. Wint de Turkse of de vegetarische keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’
  Play
  TV

  Wint de Turkse of de vegetari­sche keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

  50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen.
 2. De kleren maken de quizzer: styliste Farah klopt overuren nu Ella Leyers blijft doorgaan in ‘De Slimste Mens’
  PREMIUM
  TV

  De kleren maken de quizzer: styliste Farah klopt overuren nu Ella Leyers blijft doorgaan in ‘De Slimste Mens’

  Ze wist al elf keer indruk te maken, en dus mag Ella Leyers (32) vanavond proberen om een twaalfde deelname aan 'De slimste mens' tot een goed einde te brengen en het record van Julie Colpaert uit 2018 te verbeteren. Haar voornaamste wapens? Een arsenaal aan feitjes, een kamerbrede lach en... opvallende outfits. Of het nu gaat om tweedehands designeritems of een knalroze look: styliste Farah El Bastani (31) zoekt ze stuk voor stuk met de glimlach uit. "Ella moet het gevoel krijgen dat ze de wereld aankan."
 1. Margriet doet Delphine Lecompte voorstel: “Geef mij wat van je hoge libido?”: de leukste momenten uit de 11de ‘Slimste Mens’-aflevering
  TV

  Margriet doet Delphine Lecompte voorstel: “Geef mij wat van je hoge libido?”: de leukste momenten uit de 11de ‘Slimste Mens’-aflevering

  Slimste Mens-sensatie Ella Leyers overheerst alles en iedereen en overwint elke moeilijkheid. Ook haar zo gevreesde en verdoemde elfde deelname aan de quiz van Erik Van Looy. In aflevering twaalf gaat ze voor het absolute record en kan ze VTM-journalist Julie Colpaert van de troon stoten. Door alle aandacht ging de entrée van de meest vreemde kandidaat ooit in ‘De Slimste Mens’ wat verloren. Wie is die Delphine Lecompte?
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!