Pol Goossen (Frank) in 'Thuis': duim omhoog!
Volledig scherm
Pol Goossen (Frank) in 'Thuis': duim omhoog! © VRT

Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode

TVDe soapfans hebben er lang op moeten wachten, maar in ‘Thuis’ is het mysterie van de twee rode tentjes eindelijk opgelost. De makers hadden bij de start van het nieuwe seizoen verklapt dat er twee doden zouden vallen. Na de moord van Jacques (Peter Van de Velde) op Jasper (Kristof Verhassel) was het uitkijken naar de identiteit van het tweede slachtoffer. En dat werd niet Frank (Pol Goossen) maar wel Xander (Pieter Jan De Paepe).

 1. Nu de eerste dode in ‘Thuis’ eindelijk bekend is, blikt producer Hans Roggen vooruit op het najaar: “Cupido zal overuren kloppen”
  PREMIUM
  TV

  Nu de eerste dode in ‘Thuis’ eindelijk bekend is, blikt producer Hans Roggen vooruit op het najaar: “Cupido zal overuren kloppen”

  Maandagavond is in ‘Thuis’ eindelijk duidelijk geworden wie er als eerste dodelijk slachtoffer in het rode tentje ligt. Het blijkt niet de ontvoerde tiener Robin te zijn, maar wel boksleraar Jasper, wiens lijk eindelijk ontdekt werd. Wie het tweede lijk in het andere rode tentje is, zal eerstdaags duidelijk worden, want de makers onthulden zelf al dat er bij de ontknoping van de ontvoering ‘minstens één dode zou vallen’. Producer Hans Roggen licht een tipje van de najaarssluier op: “Alle kijkers zullen constant denken: ‘Ocharme, Rosa’.”
 1. Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet