Gert Verheyen en Ella Leyers in 'Over de oceaan'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verheyen en Ella Leyers in 'Over de oceaan'. © GoPlay

“Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’

TVDe emoties sloegen maandagavond heftig toe bij Gert Verheyen (52) in ‘Over de oceaan’. Als hij een gesprek met zijn zonen te horen krijgt over hun band, kan hij zijn tranen niet bedwingen. De jonge twintigers vertellen dat Gert weinig initiatief neemt om contact te zoeken sinds de scheiding. Dat laatste noemt de voetbalanalist trouwens nog steeds “de grootste mislukking van zijn leven”. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”

24 reacties

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Ik vond het opvallend, hoe hij eerst zijn ouders vermeldde, en dan pas zijn kinderen, toen het ging over wie je het meest zou missen. Ik vond het ook erg om te horen allemaal van die kinderen zelf. En dan zegt hij dat als iemand te ver gaat naar hem, hij die deur heel makkelijk sluit. Hij moet echt eens nadenken over zichzelf.
 • Marleen Sauvillers

  1 maand geleden
  Erg hoe één persoon zo'n invloed heeft op drie jonge mensen. Ik schaamde mij in zijn plaats. Zeker als je weet hoe kostbaar uw kinderen zijn.
 • Peter Van Endert

  1 maand geleden
  Denk altijd goed na voor je aan kinderen begint. Ja Gert het zijn altijd de kinderen die serieus de dupe zijn en dat vind ik zo zielig dat deze kinderen zo verder door het leven moeten tot ze volwassenen zijn
 • Danny De Graeve

  2 maanden geleden
  Niets houd hen ( de kinderen) toch ook niet tegen om zelf het initiatief te nemen? Ik denk ook dat ze niet moeten vergeten dat ook papa jaren voor hun zorg en welzijn gezorgt heeft. Achteraf is het altijd makkelijk praten..
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Magda, ik denk dat Olivier intussen wél heel goed beseft wat hij mist.