Joke was tot Stijns grote geluk ook nog ros... Maar belangrijker: “de klik was er meteen”, zegt Stijn.
Volledig scherm
Joke was tot Stijns grote geluk ook nog ros... Maar belangrijker: “de klik was er meteen”, zegt Stijn. © VTM

Het klikt meteen tussen eerste koppel in 'Blind Getrouwd': "Het was heel mooi, al was dat trouwen van moetens"

Ja, ik wil! Laat de harten sneller slaan, want vanavond vliegt 'Blind Getrouwd' er weer in. Naar aanloop van de aftrap van het vierde seizoen onthullen we alvast één koppel dat volgens de wetenschap perfect bij elkaar past: Stijn (30) en Joke (31). Trouwen was voor beiden nooit eerder een optie, tot vanavond.

5 reacties

 • Rudi Goossens

  2 jaar geleden
  Zoals overal en altijd : hoe feller alles in het begin omhoog gaat....hoe feller het ook weer gaat dalen.... Leert de mensheid dan werkelijk niks bij..... ??
 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Wat een niveau!
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  Of hoe TV de huwelijksmoraal naar beneden trekt. De decadentie...
 • Dorine Dhuyvetter

  2 jaar geleden
  Wat ik mij afvraag is: als het niet lukt met dit -gearrangeerd- huwelijk of de mensen dan ook levenslang (of toch minstens tot ze opnieuw trouwen) geconfronteerd worden met “uit het echt gescheiden” op elk officieel papier, loonstrook, belastingsaangifte, notariële acte,... Wordt het geen tijd dat dit verandert en dat je kan kiezen of je terug “alleenstaand” wordt?
 • Louis Bouduin

  2 jaar geleden
  Spoiler van formaat, maar aangezien ik ook deze keer de reeks weer oversla, ga ik niet lopen zeuren. Succes en mandenvol liefde voor alle kandidaten.
 1. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?