“Het is te veel. Altijd die camera’s op mijn gezicht”: kandidate Billi stapt onverwachts uit ‘Regi Academy”

TVNet voordat ‘Regi Academy’-kandidate Billi aan haar duet met mede-kandidaat Lars zou starten, heeft ze een onverwachte mededeling voor de juryleden. “Mag ik juist nog iets zeggen”, start ze. “Lieve schatten, het was voor mij een super groot avontuur en ik heb er zo van genoten. Maar bij deze zou ik willen zeggen dat ik ermee stop.” Als reden voor haar vertrek uit de wedstrijd zegt ze dat het genoeg geweest is: “Het is te veel. Altijd de camera’s op mijn gezicht. En ik ga liever met een eer weg, dan dat ik zing terwijl ik me er niet goed bij voel”, besluit de zangeres. “Het is met pijn in het hart. Maar ik heb er wel respect voor”, reageert Regi.

4 reacties

 • Henri Demeer

  4 maanden geleden
  ze heeft het door dat het allemaal nep is .
 • eli bosch

  4 maanden geleden
  zal ook al burnout hebben zeker, is mode van de dag,
 • Hilde Van de Voorde

  4 maanden geleden
  Da weet je toch op voorhand als je met zoiets meedoet
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  En of ze gelijk heeft !
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 1. RECENSIE. 'That '90s Show': “Heeft de kelder van Red en Kitty vochtproblemen of zijn onze ogen mistig?”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. 'That '90s Show': “Heeft de kelder van Red en Kitty vochtpro­ble­men of zijn onze ogen mistig?”

  Hello, Wisconsin! De jaren 90 zijn terug, want het tijdperk dat 'That '70s Show' op de wereld heeft losgelaten, heeft nu op Netflix een spin-off gebaard dat zich vijftien jaar na het origineel afspeelt. De populaire sitcom die de carrières van onder meer Ashton Kutcher en (diens huwelijk met) Mila Kunis heeft voortgebracht, wil u met de nodige nostalgie en gastoptredens van uw favoriete personages aan een nieuwe generatie wietrokende hangjongeren voorstellen. Of die echter genoeg onderlinge chemie hebben om u opnieuw aan Point Place te binden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
 2. Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen Wauters en Gert Verhulst presente­ren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

  34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”