SBS Belgium
Volledig scherm
© SBS Belgium

Herman Brusselmans verrast als zingende Erik Van Looy

TVHet klonk niet bepaald elke seconde even, euh, toonvast, maar toch was de zangprestatie van Herman Brusselmans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ om van te genieten. Hij zat ‘The Masked Singer’-gewijs verscholen in een enorme kop van Erik Van Looy en zong ‘Fly Me To The Moon’.

3 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  1 maand geleden
  Niet toonvast? Ik vond het keigoed gezongen en schrok mij een hoedje toen deze 'Masked Singer' zijn kop afzette! Anders moet de criticus hier ook eens zo'n reuzenhoofd waardoor je amper kan ademen en niks kan zien opzetten en het zelf beter proberen te doen. De deelnemers aan het programma 'The Masked Singer' kregen weken de tijd om aan het hoofd te wennen en te oefenen, Herman deed het waarschijnlijk met amper geoefend te hebben, en hij deed het schitterend. Van verborgen talent gesproken!!
 • tony decabooter

  1 maand geleden
  Heerlijke man ,de Heer Brusselmans , top kerel en vooral een zeer goed schrijver .
 • Raoul Rouma

  1 maand geleden
  Een aflevering om zo snel als mogelijk te vergeten Zo een opgeklopte gespeelde aflevering. Onze James die zijn voorgeprogrammeerde humoristische spontane inbreng moest leveren. Hopen dat de volgende afleveringen spontaner worden.