Herbeleef het topjaar van Wout Van Aert op VTM

TVNet zoals vorig jaar volgde VTM ook in 2021 de sportieve en persoonlijke hoogtepunten van wielrenner Wout Van Aert (27). De intieme documentaire is vanavond te bekijken.

 1. ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”
  PREMIUM
  TV

  ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”

  Voor jongeren mag het wat realistischer dan porno. ‘Season of sex’, waarin een jonge vrouw met vallen en opstaan zoekt naar haar beste orgasme ooit, is op VRT Max de best bekeken titel van het platform. Regisseur Olympia Allaert (29) vindt het tijd voor een einde van ‘onrealistische Hollywoodseks’. “Voor de daad moet je wel eens eerst je bril wegleggen of stoten hoofden soms tegen elkaar.”
 2. Een humeurige Maria, een passieloos huwelijk en zingen voor de paus: het échte verhaal van de familie von Trapp
  PREMIUM
  FILM
  3

  Een humeurige Maria, een passieloos huwelijk en zingen voor de paus: het échte verhaal van de familie von Trapp

  “We gaan nu zélf ons verhaal delen.” De familie von Trapp, wereldberoemd door ‘The Sound of Music’ uit 1965, neemt anno 2023 de touwtjes in eigen handen. De aankomende dramareeks ‘Barones’ vertelt de bewogen geschiedenis van het huishouden. Geen vrolijk gezang en gedans à la Julie Andrews, wel de harde realiteit. “Ik was niet echt verliefd op kapitein Georg. Ik vond hem leuk, maar van liefde was geen sprake.” Dit is het échte verhaal van de von Trapps.
 1. Exclusief! Onze man was op de mysterieuze ‘The Masked Singer’-reveal party: “Echt alles is in thema”
  Play
  Showbits
  1

  Onze man was op de mysterieu­ze ‘The Masked Sin­ger’-reveal party: “Echt alles is in thema”

  Een honderdtal genodigden konden gisteren live kennismaken met drie gloednieuwe ‘The Masked Singer’-figuren. Ook ‘Soaperstar’, ‘Groot Licht’ en ‘Champignon’ zullen op 3 februari aantreden in het derde seizoen van Vlaanderens populairste wedstrijd. Onze reporter was bij de exclusieve ‘reveal party’ en kon de drie pakken als één van de eersten bewonderen.
 2. ‘The Masked Singer’ en ‘#LikeMe’-sterren domineren Gala van de Gouden K’s
  TV
  2

  ‘The Masked Singer’ en ‘#Li­keMe’-ster­ren domineren Gala van de Gouden K’s

  Komende donderdag kunnen CAMILLE en Pommelien Thijs met meerdere MIA’s naar huis gaan, maar een Gouden K hebben de twee sowieso al op zak. Beide artiesten vielen zaterdagavond in de prijzen op de jaarlijkse awardshow van Ketnet in Paleis 12 in Brussel. Het VTM-programma ‘The Masked Singer’ werd verkozen tot ‘Familieprogramma’. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker bedankten in hun speech expliciet Niels Destadsbader.