Fonzie (Henry Winkler) and Richie (Ron Howard) in Happy Days. De Amerikaanse televisieserie werd uitgezonden tussen 1974 en 1984.
Volledig scherm
Fonzie (Henry Winkler) and Richie (Ron Howard) in Happy Days. De Amerikaanse televisieserie werd uitgezonden tussen 1974 en 1984. © Wikimedia Commons / ABC

Henry Winkler veilt leren jasje van The Fonz uit ‘Happy Days’

TVActeur Henry Winkler (76) heeft tijdens de coronacrisis zijn huis flink opgeruimd en zet nu een aantal souvenirs uit zijn carrière te koop. Tijdens een veiling bij Bonhams Los Angeles gaat volgende maand onder meer een van de leren jasjes onder de hamer die hij droeg als Arthur ‘Fonzie’ Fonzarelli in ‘Happy Days’.

 1. RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”
  TV

  RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”

  De laatste keer dat we een Belgische omroep een adaptatie zagen doen van een Jules Verne klassieker gingen we de wereld rond met 80-jarigen op VTM. Ditmaal heeft RTBF de handen met enkele Europese spelers in elkaar geslagen om met ‘Around the World in 80 Days’ een ambitieuze avonturenreeks naar het kleine scherm te brengen. Of deze achtdelige reeks op BBC First ook uw zin voor avontuur zal aanwakkeren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Liefdeskriebels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’
  TV
  1

  Liefdes­krie­bels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’

  Het eerste seizoen was een schot in de roos, maar het tweede seizoen van ‘Cupido ofzo’ hinkt wat achterop. Na een valse start vorig najaar werden de afleveringen opgespaard tot januari en met 250.000 live kijkers vorige week brak het datingbureau voor jongeren met een beperking opnieuw geen potten. Toch is er sinds het eerste seizoen niets veranderd. De deelnemers zijn nog net zo schattig, de gevoelens even echt.