‘Hellbound’ op Netflix.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Hellbound’ op Netflix. © rv

‘Hellbound’ stoot ‘Squid Game' van de troon: waarom Zuid-Korea uw tv-scherm domineert

TVHelemaal verknocht aan ‘Squid Game’? Dan hoef je na afloop niet op je honger te blijven zitten.  Netflix pakt uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse topreeks: ‘Hellbound’. Amper een dag na het debuut op 19 november was de serie in ruim tachtig landen het meest bekeken programma op het meest bekeken streamingplatform. Ook in ons land vinden we de reeks op 1 in de Netflix Top 10. Wat maakt ‘Hellbound’ nu het bekijken waard? En vanwaar onze plotse fascinatie voor Zuid-Koreaanse fictie?

  1. KIJK. Kersttradities barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”
    Play
    TV

    KIJK. Kersttradi­ties barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”

    In het gloednieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ gluren de kijkers binnen bij mensen die zot zijn van Kerstmis. Vier kerstgekke duo’s nemen het van maandag tot donderdag tegen elkaar op en nodigen elkaar om de beurt uit. Doel? Elkaar omverblazen. Het duo met de hoogste score aan het einde van de week wint een trip naar Disneyland Parijs. Als grote verrassing zijn zanger Christoff (46) en zus Lindsay (44) in de eerste week te gast. In de preview, die hierboven te bekijken is, staan de gasten oog in oog met het groot kerstdorp van Vic en Mia. “Op je knieën ziet het dorp er nog beter uit.”