‘Helden van Hier: Politie Oostende’ brengt eerbetoon aan overleden motorrijder Nick Campe

TVDe politie van Oostende uit ‘Helden van Hier’ brengt deze week een eerbetoon aan de overleden politie-inspecteur en motard Nick Campe. Hij kwam op 4 oktober tragisch om het leven tijdens een trainingsrit. In de aflevering van deze week, die voor zijn ongeluk werd opgenomen, leidt hij twee nieuwe motorrijders op. 

 1. Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV

  Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’

  Zijn lieveling Tiroler-kostuum had hij thuis gelaten, maar toch was een duidelijk gestresseerde CD&V-voorzitter Joachim Coens de speelbal van een dollende vakjury. Coens overleefde met de hakken over de sloot, terwijl Gloria Monserez als jongste kandidate alweer triomfeerde en nu al uitzicht krijgt op een finale-ticket. Verrassing Jean-Marc Mwema moest nogal onverwacht de duimen leggen.
 2. RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinnering dat zelfs een perfecte Parship-tronie uw grootste nachtmerrie kan zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinne­ring dat zelfs een perfecte Par­ship-tro­nie uw grootste nachtmer­rie kan zijn”

  Wie tegenwoordig het woord ‘seriestalker’ in het nieuws hoort, denkt allesbehalve nog aan Netflix’s succesvolle stalkerserie ‘You’. Maar Joe Goldberg is terug om daar verandering in te brengen. De obsessief op liefde beluste boekenwurm is inmiddels getrouwd én vader van een pasgeboren zoon. Al zou er geen nieuw seizoen zijn, mocht al dat gezinsgeluk niet op één of andere manier doordrenkt raken met leugens, stalking, spanning en moord. Of u deze soapthriller in één keer de nek moet omwringen? Of beter verwoed blijft geloven in toevallige ontmoetingen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.