Harry Potter Reunion
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Potter Reunion © rv

Heerlijk nostalgisch, met een tikje grootheidswaanzin: wij keken al naar de langverwachte Harry Potter-reünie

TVPrecies 20 jaar nadat we Harry en zijn vrienden voor het laatst achterlieten op ‘perron 9¾’, is de magie van Harry Potter nog altijd springlevend. Nadat HBO Max eerder al scoorde met de reünie van ‘Friends’, is nu de grootste franchise uit het Verenigd Koninkrijk aan de beurt. Daniel Radcliffe (32), Rupert Grint (33) en Emma Watson (31) - beter bekend als ‘gouden trio’ Harry, Ron en Hermelien - blikken samen met hun Zweinstein-collega’s terug op het decennium dat beheerst werd door hun kinderkopjes. Een heerlijk nostalgische uiteenzetting vol zeemzoete herinneringen, waarbij men zichzelf af en toe iéts te veel op de borst klopt. Dit is alles dat je moet weten over ‘Harry Potter: Return To Hogwarts’, dat je vanaf 2 januari kan bekijken op Streamz. 

4 reacties

 • Elke Celis

  1 jaar geleden
  Vind het eigenlijk ook niet kunnen dat J.K. Rowling niet werd gecontacteerd, omwille van persoonlijke overtuigingen die maar best woke genoeg zijn. Anderzijds wil iedereen graag weten hoe het de favoriete personages is vergaan. J.K. zal geen slaap laten hierom, al blijf ik een schande vinden.
 • Pedro Martens

  1 jaar geleden
  Ze zal er wel dikjes inzitten hoor en lekkere oestertjes eten en caviaar…..
 • johan De Coninck

  1 jaar geleden
  En van JK Rowling is er geen spoor. Wat die acteurs doen die heel hun cariere aan Rowling te danken hebben doen is de hypocrisie en schaamte voorbij.
 • Kirsten Pelckmans

  1 jaar geleden
  Schandalig dat JK Rowling niet gevraagd is. Voor 1 uitspraak die er wrs te snel is uitgefloept en dat veel te hard is opgeblazen geweest. Zonder haar had HP nooit bestaan en de acteurs wrs nooit zo bekend geworde. Tegenwoordig moet alles pc zijn, niet iedereen is hier direct mee mee. Dan moet ge ni iemand kapotmake voor 1 uitspraak.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.