Big Brother 2021
Volledig scherm
Big Brother 2021 © SBS

Heeft Nederland een streepje voor bij het stemmen in ‘Big Brother’?

TVGisterenavond kwamen de kijkers van ‘Big Brother’ te weten dat Els (57) en René (29) genomineerd zijn voor een exit. Daarmee gaat er - na de Belgische breakdancekampioen Ziko (34) - dit keer onherroepelijk een Nederlandse kandidaat uit. Maar wat als er nu een Nederlander en een Vlaming tegenover elkaar komen te staan tijdens de nominatie?

1 reactie

 • Michel Vandewiele

  1 dag geleden
  Dat kan het kleinste kind nu toch vaststellen dat er bijna dubbel zoveel Nederlandse kijkers zijn dan Vlaamse. Nederland heeft trouwens bijna 5 miljoen meer inwoners dan Belgie en allemaal spreken ze Nederlands.
 1. Bruid uit ‘Blind Getrouwd Australië’ speelt 12 kilo kwijt na ‘body shaming’ door echtgenoot: “Nog nooit zo’n dikke vrouw gehad”
  TV

  Bruid uit ‘Blind Getrouwd Australië’ speelt 12 kilo kwijt na ‘body shaming’ door echtgenoot: “Nog nooit zo’n dikke vrouw gehad”

  De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ - ‘Married at First Sight’ heet het daar - nemen het online massaal op voor bruid Elizabeth Sobinoff (29). Zij werd tijdens haar deelname gekoppeld aan Sam Ball, maar hun huwelijk liep allerminst zoals Elizabeth dat had verwacht. Aan het altaar kreeg ze dan ook kwetsende commentaren te verwerken, waarna ze besloot het roer compleet om te gooien.
 2. Waarom 'Big Brother' 21 jaar na debuut amper nog voor opschudding zorgt
  PREMIUM
  Showbizz

  Waarom 'Big Brother' 21 jaar na debuut amper nog voor opschud­ding zorgt

  Toen ‘Big Brother’ in 2000 voor het eerst op tv kwam, had iedereen het over privacy. In dat huis zag je àlles. Fans vonden het gluren geweldig, critici gruwden ervan. Eenentwintig jaar later kijkt er maar een half miljoen mensen in plaats van één miljoen en is er helemaal geen debat. Jezelf laten bekijken vinden we vandaag blijkbaar redelijk normaal. Privacy is niet meer wat het geweest is. Dit is het verrassende overzicht van hoe we bijna allemaal 24/24 in een soort Big Brother huis leven.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'