Sieg De Doncker, Kürt Rogiers en producer Wim Feyaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Sieg De Doncker, Kürt Rogiers en producer Wim Feyaerts. © VTM/Kristof Ghyselinck

Heeft Koen de plaats van Lars definitief ingenomen? ‘Familie’-producer Wim Feyaerts blikt vooruit op heftig seizoen van VTM-soap

TVHet gevecht van Zjef tegen kanker, de zoektocht naar de verkrachter, de trouwplannen van Benny en Samira, de breuk tussen Lars en Veronique, de bijna-doodervaring van Niko, het gevangenisleven van Quinten. Het verteltempo ligt opmerkelijk hoog in ‘Familie’. En dat blijft zo, voorspelt creative producer Wim Feyaerts in de ‘Dag Allemaal Soapspecial’. Hij vertelt wat de fans de komende weken nog mogen verwachten. Hoe ver wil Hanne gaan om haar man uit de gevangenis te krijgen? En komt alles goed met Niko? “Hij raakt de richting van z'n leven kwijt.”

7 reacties

 • yvan deweer

  4 maanden geleden
  Hopelijk blijft Dedoncker ipv Rogiers 🙏🙏
 • Annemarie Gerlo

  4 maanden geleden
  Als je kijkt kan je voorspellen wat er in de afleveringen gaat gebeuren en wat er gaat gezegd worden , tegenwoordig saaiii
 • Angele Vanparijs

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat Sieg een vaste rol krijgt,is heel goed in zijn rol.
 • Wesley Dejaegher

  4 maanden geleden
  Ik vond Sieg ook goéd om eerlijk te zijn. Ik hoop dat zijn rol een vaste word. Maat over de verhaallijnen vind ik deze keer dat ze te rap op elkaar volgen.
 • Carin Desmet

  4 maanden geleden
  Zie Sieg eigenlijk liever spelen dan Lars. Hij heeft echt iets speciaals over zich.
 1. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
  TV

  Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

  Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Achter de schermen van 'James De Musical': "Af en toe loop je wel eens rond met een groot gat in je broek"
  PREMIUM
  TV

  Achter de schermen van 'James De Musical': "Af en toe loop je wel eens rond met een groot gat in je broek"

  De grote sterren van ‘James De Musical’? Dat zijn niet de beroemde gasten of presentator James Cooke (38), maar wel de musicalacteurs die wekelijks de show van hun leven geven. Maar hoe is het voor hen om deel te nemen aan de populaire show, die al een Gouden Roos won? Matthew Michel (34) en Charlotte Campion (31) lichten een tipje van de sluier op. Hoe zwaar zijn de repetities? Loopt er al iets mis? En hoe reageren de BV’s op de show? “James is overal bij betrokken. Hij draait zelfs mee lampjes in.”