bsz
Volledig scherm
© bsz

Hebben mannen nu écht meer goesting dan vrouwen? Lotte Vanwezemael zoekt het uit

TVLotte Vanwezemael (28) doorprikt iedere week een seksmythe in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Deze week trok ze de straat op met de volgende stelling: mannen hebben meer goesting dan vrouwen.

1 reactie

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  een onderzoek ? da's ook een manier om aan ne vent te geraken natuurlijk ; NONKELJEAN
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.