Trump heeft het aan de stok met HBO
Volledig scherm
Trump heeft het aan de stok met HBO © Photonews/HBO

HBO is het beu: “We zouden willen dat Trump geen ‘Game of Thrones’-memes meer maakt”

TVHet lijkt erop dat president Donald Trump (72) een grote fan is van ‘Game Of Thrones’. Hij gebruikt in zijn campagnes regelmatig beelden en slogans die gebaseerd zijn op de populaire serie, maar daar kan HBO niet mee lachen. 

0 reacties

 1. Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak
  TV
  4

  Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak

  De Vlaamse misdaadserie ‘Fair Trade’ krijgt binnenkort een tweede seizoen. ‘Fair Trade’ was een van de Vlaamse reeksen waarmee Streamz vorig jaar van start ging als nieuwe streamingdienst. Het eerste seizoen van de misdaadreeks is nog steeds de best bekeken titel op het platform. Daarom is producent Marc Punt gestart met de ontwikkeling van een tweede seizoen. Het verhaal speelt zich terug in Antwerpen af, met Ella-June Henrard (28) en Peter Van den Begin (56) in de hoofdrollen.
 2. Montagefouten, bloopers en verdwenen kledingstukken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht
  TV

  Montagefou­ten, bloopers en verdwenen kleding­stuk­ken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht

  Dat fouten maken menselijk is, heeft de productie van ‘Friends’ uitvoerig bewezen. Wie goed kijkt naar de serie, zal opmerken dat er hier en daar montagefouten en bloopers te zien zijn in de reeks. Van cadeaus die zich op een of andere magische manier kunnen inpakken tot personages die op verschillende plaatsen tegelijk aanwezig zijn: het kan allemaal in de sitcom.