Tobe en Alessia in 'The Voice van Vlaanderen'
Volledig scherm
Tobe en Alessia in 'The Voice van Vlaanderen' © VTM

Hartverscheurende keuzes en een licht teleurgestelde Niels: dit waren de laatste battles in ‘The Voice van Vlaanderen’

TVDe laatste battles zijn gestreden in ‘The Voice Van Vlaanderen’. Drie gelukzakken uit de teams van Niels Destadsbader en Tourist LeMC wisten een plekje voor de liveshows te verzilveren. Bekijk hier alle optredens van de avond. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Renate uit Antwerpen ging haar zoon zelf redden in Oekraïne, maar tijdens de terugrit liep het al meteen mis: “In shock dat je zo ondankbaar kan zijn”
  Play

  Renate uit Antwerpen ging haar zoon zelf redden in Oekraïne, maar tijdens de terugrit liep het al meteen mis: “In shock dat je zo ondankbaar kan zijn”

  De Antwerpse Renate Degryse (46) reisde de afgelopen maanden door oorlogsgebied om haar 24-jarige zoon Wessel De Winter te redden nadat die in Oekraïne vast kwam te zitten toen daar oorlog uitbrak. Na een slopende zoektocht kon Renate Wessel uitgerekend op Moederdag weer in de armen sluiten, maar de hereniging bleek van korte duur. Al op de terugweg naar België liepen de spanningen hoog op.