Hanne Zoomers in 'Boer Zkt. Vrouw'
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne Zoomers in 'Boer Zkt. Vrouw' © VTM

Hanne is het favorietje van boer Frits in ‘Boer Zkt Vrouw’, maar... “Echte verliefdheid duurt even bij mij”

TV“Ik kan geen Frans, maar een coup de foudre blijkbaar?” Dat vroeg boer Frits Stevens (23) zich luidop af na het zien van de videoboodschap van Hanne Zoomers (24) uit Wellen. Hij leek al meteen tot over z’n oren verliefd en die gevoelens lijken nog niet verdwenen. “Jij bent m’n favorietje”, zei Frits glunderend in de vorige aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Hanne zelf reageert wat nuchterder. “Ik had er een dubbel gevoel bij”, vertelt ze in een gesprek. Ze komt dan ook net uit een relatie...

 1. Jules Hanot schrijft een brief aan Jens Dendoncker: “Niemand beheerst beter de kunst om met zichzelf te lachen dan jij”
  PREMIUM
  TV

  Jules Hanot schrijft een brief aan Jens Dendoncker: “Niemand beheerst beter de kunst om met zichzelf te lachen dan jij”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zich tot Jens Dendoncker: “Geen gladgestreken adonis maar een gezellige dikkerd die in geen tijd Vlaanderens favoriete knuffelbeer werd.”
 2. Boer Frits uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ maakte zwaar ongeval mee: “Mijn zenuwen waren geraakt, mijn spieren gescheurd, botten verbrijzeld”
  PREMIUM
  TV

  Boer Frits uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ maakte zwaar ongeval mee: “Mijn zenuwen waren geraakt, mijn spieren gescheurd, botten verbrij­zeld”

  “Toen hij terugkwam van Vilvoorde op de dag dat ze de brieven hadden gelezen, straalde hij helemaal”. Aan het woord is Christiane (53), de mama van kippenboer Frits Stevens (23) uit ‘Boer zkt. Vrouw’. Zij werkt sinds het overlijden van haar man dag in dag uit samen met haar zoon. In een dubbelgesprek vertellen de twee over de ideale vrouw voor Frits, de spanningen in hun relatie na de dood van zijn vader en het zware ongeval dat hem overkwam. “Ik heb vijf maanden in het ziekenhuis gelegen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement