Juryleden Ingeborg en Gordon waren in hun nopjes.
Volledig scherm
Juryleden Ingeborg en Gordon waren in hun nopjes. © VTM

Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

TVDertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in de tweede auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. Naast de kijk- en luisterbox kregen de kijkers dit keer voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. De K3'tjes deelden op het einde van de aflevering bovendien voor het eerst een Golden Ticket uit. Wij zetten alle audities op een rijtje, en dit keer vielen vooral de performances van de jongens op.

18 reacties

 • eric mathijs

  1 maand geleden
  Wat een heisa gewoon 3 nieuwe kandidaten en het is opgelost en jongeren tussen 16 en 18 jaar
 • Charity Swinnen

  1 maand geleden
  Het gaat hier wel over een groepje voor kinderen. Logisch dat ze niet de beste stem zoeken. Er goed uitzien, vrolijk dansen en rondspringen vinden kinderen het aangenaamste om te zien. Of iemand altijd juist zingt, is niet het belangrijkste. K3 is ook commercieel, logisch dat iemand qua looks ook wat voorkomend moet zijn. Men probeert een zo groot mogelijke groep te bereiken, logisch dat de kandidaten wat mainstream moeten zijn.
 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Ze is mooi maar moet je niet kunnen zingen vraag ik mij dan af.
 • Patrick Duyck

  1 maand geleden
  Moet en zal een jongen worden en als t een beetje kan ook nog allochtoon ,dan kan die koek ook aangesneden worden
 • Udo Jansens

  1 maand geleden
  En wederom een aflevering met 95% Hollanders, het ligt er nu echt wel vingerdik op dat het een Hollander moet zijn. Een schande dat je zo voorspelbaar durft te zijn en de schijn hoog houden dat het allemaal eerlijk verloopt. Benieuwd hoeveel er van de 10 effectief meer kunnen dan het liedje dat ze voor de auditieshow hebben ingestudeerd en hoe vals gezongen ze opgehemeld zullen blijven. Het gouden ticket werd gegeven omdat er nog iets anders was dan het zingen, ja ja ...
 1. Gamechanger in ‘Belgium’s Got Talent’: juryleden krijgen voor het eerst een ‘groeps-Golden Buzzer’
  Play
  TV

  Gamechan­ger in ‘Belgium’s Got Talent’: juryleden krijgen voor het eerst een ‘groeps-Gol­den Buzzer’

  De audities zijn achter de rug en de beslissing is gevallen. Na 7 spectaculaire auditieweken zijn de 32 talenten bekend die doorstoten naar de ultieme studioshows. De komende 4 weken betreden telkens 8 talenten het podium. Zij zullen tot het uiterste moeten gaan om de kijker én de jury te verbluffen met hun act. Bovendien zijn ook de juryleden klaar om geschiedenis te schrijven: zij mogen voor de allereerste keer een gezamenlijke Golden Buzzer uitdelen tijdens de studioshows.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 1. INTERVIEW. Wereldberoemde drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”
  TV

  INTERVIEW. Wereldbe­roem­de drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”

  Vanaf vandaag op Streamz: het tweede seizoen van ‘We’re here’. ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara trokken opnieuw op roadtrip doorheen Amerika. Gewapend met gigantische dosissen charisma, uniqueness, nerve and talent willen de drie drag queens maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek. “Zelfs in die kleine dorpjes vol vooroordelen en racisme wonen geweldige mensen”, vertelt Shangela in een exclusief gesprek.