AFP
Volledig scherm
© AFP

Halfbroer van Meghan Markle maakt zijn opwachting in Australische editie van ‘Big Brother VIP’

TVThomas Markle Junior (55) is binnenkort te zien in de Australische editie van ‘Big Brother VIP’. Op verschillende foto’s is te zien hoe de halfbroer van Meghan Markle (40) het huis binnenwandelt. Thomas krijgt er bovendien het gezelschap van Jessika Power, bekend van de Australische ‘Blind Getrouwd’, en Caitlyn Jenner. Ook zij zijn op verschillende foto’s te zien.

0 reacties

 1. De Nederlandse Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”
  Play
  Showbizz
  196

  De Nederland­se Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”

  ‘t Is gebeurd: de opvolger van Klaasje bij K3 is bekend. De Nederlandse Julia Boschman (19) ging met de overwinning aan de haal en wordt de nieuwe collega van Hanne (27) en Marthe (25). Zij maakten de finale beslissing: “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen.” Julia zelf was compleet overdonderd. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, aldus het nieuwe K3-tje.