Pommeline met haar baas Fabrizio. De blondine ontkent dat ze een relatie hebben.
Volledig scherm
Pommeline met haar baas Fabrizio. De blondine ontkent dat ze een relatie hebben. © Dieter Bacquaert

Haar vertrouwenspersoon verklapt: "Temptation-Pommeline is gevallen voor 'kleurplaat' Fabrizio"

Eergisteren raakte bekend dat de liefde tussen 'Temptation'-Pommeline en Merijn met de Thaise noorderzon verdwenen is. Dat maakten ze allebei bekend op Instagram. Over de reden blijven ze vaag, maar er moet onlangs iets misgelopen zijn. Diana Gabriels, de plastisch consulente van Pommeline die een schooheidskliniek runt, blijkt precies te weten wat: "Ze is gevallen voor verleider Fabrizio", verklapt Diana.

34 reacties

 • Louise Heerinckx

  3 jaar geleden
  Jullie kennen hun niet eens persoonlijk hou allemaal jullie mond gwn laat hun doen éh als er zoveel commentaar op komt komt het nog meer in de media
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Zegt genoeg over de mensen die hierdoor "in de ban" zijn pfff
 • Nadia Willems

  3 jaar geleden
  Idd Laura :-) Fabrizio is echt een stuk
 • Fabrice Braccio

  3 jaar geleden
  Logisch.Na een jaar gemakkelijk geld verdienen zonder dat je over een talent beschikt komt het nieuwe seizoen der aan met nieuwe nitwits. die gaan nu een jaar mogen "optreden" voor relatief gemakkelijk geld.En dat terwijl de oude garde al lang vergeten is.Hoe kan je dan nog een jaar lang proberen extra in de belangstelling te staan en gemakkelijk geld te verdienen.Juist, je slaat een dombo van de nieuwe generatie lege hulzen aan de haak.Gelijk heeft ze
 • Geert Van de Moortele

  3 jaar geleden
  Is dat een Maori ?
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.