Guus Huygen maakte indruk in de eerste aflevering van 'K2 zoekt K3'.
Volledig scherm
PREMIUM
Guus Huygen maakte indruk in de eerste aflevering van 'K2 zoekt K3'. © VTM

Guus kreeg als enige mannelijke hetero veel vrouwelijke aandacht bij ‘K2 zoekt K3’: “Alsof de visvijver helemaal alleen voor mij was”

TVGuus Huygen (24) heeft nog geen ticket beet voor de liveshows, maar blikt nu al supertevreden terug op zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’. De leerkracht uit Morkhoven omschreef zichzelf als de enige mannelijke hetero in de wedstrijd en die status bleek zo zijn voordelen te hebben. “Achter de schermen kreeg ik massa’s aandacht van vrouwelijke kandidaten. Veel concurrentie had ik natuurlijk niet, want de andere mannen waren meer met elkaar bezig dan met het andere geslacht.”

8 reacties

 • Leen Demeyer

  4 weken geleden
  Wat een pretentie.
 • roland arents

  1 maand geleden
  Iedereen is blijkbaar vergeten wat K3 betekent. Karen,Kristel en Kathleen. De enige echte K3 en voor mij is al de rest pur geldgewin. Maar ok, als de kinderen daar maar plezier hebben !
 • Sonja Goris

  1 maand geleden
  Voor mij kan hij Gert Verhulst vervangen, hij leek op hem en vooral de stem en voorkomen deed mij aan Gert Verhulst denken. Top gezin Guus.
 • sven raets

  1 maand geleden
  Beter gewoon stoppen met k3, heb je ze al eens live horen zingen ? Amaai je gaat lopen
 • Luc Verbeek

  1 maand geleden
  Topkerel lijkt mij dat . Beide voetjes op de grond en zelfbewust ook . Lijkt mij zeker iemand om kansen te geven op toneel- of andere podia . Natuurlijke ongekunsteldheid en flegmatisme is zeldzaam . Kijkers zien dat zelfs onbewust . Veel succes Guus .
 1. Bert onthult geheim over Delphine in ‘Temptation Island’: "Ik twijfel over alles nu”
  Play
  TV

  Bert onthult geheim over Delphine in ‘Temptation Island’: "Ik twijfel over alles nu”

  Bert en Delphine trokken eerder al een streep onder hun relatie, maar wagen nu toch hun kans in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Na de nieuwe beelden op het kampvuur, vallen de puzzelstukken voor Bert in elkaar. Zo herinnert Bert zich plots iets merkwaardig over ‘zijn’ Delphine, wat hem alleen nog maar meer van slag maakt: “Ik twijfel over alles nu, en daar heeft ze zelf voor gezorgd”, klink het bezorgd.