VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Gunther Levi en Martine Jonckheere verdwijnen uit ‘Familie’: “Dood van Peter en Marie-Rose is jammer én een vergissing”

TVHun gedwongen ontslag lekte al in oktober uit, maar Gunther Levi (45) en Martine Jonckheere (65) zijn nu ook op tv uit ‘Familie’ verdwenen. Hun personages Peter en Marie-Rose stierven bij een woningbrand, zodat hun exit onherroepelijk is. De twee acteurs blikken terug op hun laatste scènes en het bittere afscheid van de soap. “Die laatste draaidag was pijnlijk. Létterlijk, want ik heb een rib gebroken.”

28 reacties

 • Chris Le Comte

  3 maanden geleden
  Als alle oud gedienden gaan verdwijnen, zal het nooit meer hezelfde zijn. Het zal een jeugdserie worden.
 • cherifa boutaybi

  3 maanden geleden
  Ivan dat zijn allemaal fabeltjes, wat je zegt. mensen zijn gewoon jaloers op Ghunter,omdat hij een goede acteur en zanger is. we gaan Peter missen. dank u voor al die mooie jaartjes in familie. nog veel geluk met je gezin Ghunter Levi 👍👍
 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  Uit goede bron ken ik de ware toedracht. Levi moest uit de serie geschreven worden omdat de andere acteurs zijn zweetvoeten en zijn winderigheid niet meer konden harden.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Als je ziet wat voor ‘kwaliteit’ vtm brengt kun je je afvragen waar ze adverteerders blijven vinden! Welk ernstig bedrijf wil zijn naam nog zien verschijnen op die rommelzender?
 • Stroobants Alexander

  3 maanden geleden
  Is een goede zaakdat ze er uit zijn, en nu de rest nog
 1. Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’
  Play
  TV

  Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’

  In ‘B&B zoekt lief’ geniet Arno van een romantische date te paard met Aylin. Helaas betekent dat wel dat Desirée intussen alleen hun terugkomst moet afwachten. Hoewel ze aangeeft dat ze zich best geamuseerd heeft in het zonnetje, is hun begroeting vooral ongemakkelijk. En ook Aylin kijkt niet uit naar het moment waarop Desirée Arno helemaal voor zichzelf krijgt. “Ik zou wel een beetje jaloers zijn’, klinkt het.
 2. Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaatste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”
  Play
  TV

  Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaat­ste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”

  In ‘Spartacus Run' toont Davy Gilles zich iéts te overmoedig. Ervan overtuigd dat hij de finish al bereikt heeft, loopt hij domweg het allerlaatste obstakel voorbij. “Ik sta met verstomming aan de grond genageld, wat gebeurt er hier?” merken een verbaasde Andy Peelman en Michel Wuyts op. Davy komt in ieder geval helemaal uit de lucht gevallen. “Welke ramp? Ben ik iets voorbijgelopen?”