Bart Peeters, An Lemmens en Ruth Beeckmans naast hun 'baas'. "Als Davy even streng is voor de kandidaten als voor ons, dan halen ze beter alles uit de kast."
Volledig scherm
Bart Peeters, An Lemmens en Ruth Beeckmans naast hun 'baas'. "Als Davy even streng is voor de kandidaten als voor ons, dan halen ze beter alles uit de kast." © VTM

Grote verschuivingen in de jury van ‘Belgium’s Got Talent’: enkel An Lemmens blijft aan boord

TVVerrassend nieuws voor de trouwe fans van 'Belgium's Got Talent': VTM bedankt juryleden Niels Destadsbader, Dan Karaty en Stan Van Samang voor bewezen diensten. Ze worden vervangen door rasartiest Bart Peeters, actrice Ruth Beeckmans en creatief directeur bij VTM Davy Parmentier. Enkel An Lemmens behoudt haar juryzitje in de talentenjacht. 

4 reacties

 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Geen verschuiving bij mij, ik zal weer niet kijken
 • Edith Lundu

  4 maanden geleden
  Word het niet stilaan tijd voor iets nieuw ?
 • Frederick Timmerman

  4 maanden geleden
  Het uitmelken van een format ...
 • Jonathan Dekeyser

  4 maanden geleden
  Daar zal wel iets meer achter zitten. De ontevredenheid bij enkele oud juryleden is al eens ter sprake geweest.
 1. RECENSIE. ‘I Know What You Did Last Summer’: “Voorspelbare horror is pas echt om van te gruwelen”
  TV
  1

  RECENSIE. ‘I Know What You Did Last Summer’: “Voorspel­ba­re horror is pas echt om van te gruwelen”

  De kans is groot dat u in 1997 smoorverliefd bent geworden op Jennifer Love Hewitt, die met haar rol in ‘I Know What You Did Last Summer’ niet alleen haar doorbraak op het witte doek forceerde, maar ook uitgroeide tot wereldwijd sekssymbool. Vijfentwintig jaar later is die horrorklassieker terug van weggeweest, zonder Hewitt dan wel, maar met een hoop nieuwe angstige tieners die in een beestachtig bloedbad verzeild raken. Of u deze Amazon Prime-reeks moet streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.