Het zit duidelijk goed tussen Monica en Roger in de Zweedse versie van 'Hotel Romantiek'.
Volledig scherm
Het zit duidelijk goed tussen Monica en Roger in de Zweedse versie van 'Hotel Romantiek'. © SVT

Grote verbazing op Zweedse tv: zeventigers duiken meteen tussen de lakens in ‘Hotel Romantiek’

TVBij ons komt ‘Hotel Romantiek’ nu al enkele jaren op tv. Maar in Zweden maken ze nu pas voor het eerst kennis met het programma. En het ging er meteen spraakmakend aan toe: de liefde tussen Monica (72) en Roger (70) was onmiddellijk zó groot dat ze eindigden tussen de lakens. “Ik wilde hem al op de eerste dag”, sprak Monica klaar en duidelijk haar verlangens uit.

20 reacties

 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Nu dat het over mensen gaat op latere leeftijd is daar commotie over of zijn het zij die geen seks meer hebben die nu kritiek geven uit jaloezie
 • Ludo Kustermans

  2 maanden geleden
  Toch normaal?
 • philippe schotte

  2 maanden geleden
  Normaal toch , ze denken dat het misschien de laatste keer is !
 • Donald Borremans

  2 maanden geleden
  Heeft die politicus niks beters te doen ?
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Tja. Op die leeftijd heb je geen tijd te verliezen he.
 1. RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleidster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleid­ster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”

  Na de Emmy-winnende reeks ‘Atlanta’ wilde bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover koste wat het kost een show maken over een vrouwelijke superfan die geobsedeerd is door een popster. En guess what? Zijn reeks over de obsessieve aard van superfans (beter bekend als ‘stans’) online, heeft nu zelf het internet in z’n greep. Geen verrassing aangezien de reeks onder meer Billie Eilish in z’n cast heeft, die ook het één en ander afweet van opdringerige fans, en het grote verhaal heel wat echo’s deelt met popster Beyoncé en haar zwerm aan toegewijden. Of ‘Swarm’ op Prime Video echter meer in z’n mars heeft dan stuntcasting en het bijtincident van Beyoncé terug onder de aandacht brengen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Brooke Shields op haar tiende al gedwongen tot naaktscènes: “Ik werd zo geseksualiseerd dat ik uiteindelijk werd verkracht”
  PREMIUM
  Celebrities
  13

  Brooke Shields op haar tiende al gedwongen tot naaktscè­nes: “Ik werd zo geseksuali­seerd dat ik uiteinde­lijk werd verkracht”

  Brooke Shields (57) was de onschuld zelve toen ze in ‘The Blue Lagoon’ alle harten veroverde. Amper 14 jaar was ze, en toch werd ze van de ene dag op de andere bestempeld als seksbom. In de nieuwe documentaire ‘Pretty Baby’ op Disney+ vertelt ze hoe ze al op tienjarige leeftijd naaktscènes moest spelen en hoe dat leidde tot misbruik. “Mannen dachten dat ze alles met me mochten doen... Zelfs seksuele handelingen.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.