ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Gilmore Girls reboot heet 'A Year In The Life'

De langverwachte reünie van Gilmore Girls heeft een naam gekregen. Lauren Graham, die in de serie Lorelei Gilmore speelt, maakte in de show van Ellen DeGeneres gisteren bekend dat de reboot 'Gilmore Girls: A Year In The Life' gaat heten.

 1. GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentieke en integere televisie, ik kan ervan meespreken”
  PREMIUM
  TV
  3

  GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentie­ke en integere televisie, ik kan ervan meespreken”

  Na het succes van programma’s als ‘De Kemping’ en ‘Restaurant Misverstand’ op de openbare omroep, pakt nu ook VTM uit met human interest waarin kwetsbare mensen centraal staan. In ‘Out of office’ proberen vijf Vlamingen die kampen met een burn-out hun leven opnieuw in handen te nemen. Samen met zes bijzondere collega’s stampen ze op een zorgboerderij een biowinkel uit de grond, onder goedkeurend oog van acteur Bruno Vanden Broecke. Kan hij dit programma met een hoge maatschappelijke relevantie naar een hoger niveau tillen? Of is ‘Out of Office’ vooral een flauw doorslagje van die eerder genoemde VRT-shows?
 1. Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)
  TV

  Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)

  Op zaterdag 14 januari vindt de finale plaats van ‘Eurosong 2023' in Paleis 12 in Brussel. Tijdens die spannende liveshow komen we eindelijk te weten wie ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Wordt het Loredana, Hunter Falls, of misschien toch The Starlings? Het beslissende moment kan je vanop de eerste rij meemaken, want tickets voor de grote finale zijn vanaf maandag 21 november 2022 te koop.