Gilles De Coster over onverwachte exit in 'De Mol’: “Wij waren echt bezorgd, want het ging niet goed met Philippe”

TVZondagavond dropte Philippe een bommetje in ‘De Mol’. De kinesist gaf toe dat hij de saboteur van het spel was, maar vertelde dat hij de druk niet meer aankon. Daarom koos hij ervoor om het spel vroegtijdig te verlaten. Presentator Gilles De Coster reageert bij Qmusic op die beslissing. “Mijn eerste reactie was niet: ‘help, dit is een ramp voor het programma’. Wij waren echt bezorgd om Philippe, omdat het gewoon niet goed ging met hem.”

14 reacties

 • Peter Buyck

  3 maanden geleden
  Ging het om de gezondheid van de man of om het redden van het televisieprogramma?
 • Jan De Korte

  3 maanden geleden
  Man, man toch. allemaal opgezet spel. hou eens op met al dat in scene te zetten
 • Jan Vandenbogaerde

  3 maanden geleden
  De mol is ontmaskerd. Over and out. Programma gedaan. Het seizoen teveel…
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Méér en meer blijkt dat onze menselijke geest totaal verzwakt is. Ons psychisch vermogen om moeilijke situaties aan te kunnen, onze geestelijke weerstand tegen stress, e.d.m. is volledig weg. Psycholoog en psychiater wordt het beroep van de toekomst. Óók in de verraders bleek hoe catastrofaal ons geestelijk welzijn is. Net zoals tijdens de pandemie zijn het enkel sterke persoonlijkheden die alles kunnen relativeren en blijven doorgaan.
 • Hilde TANGHE

  3 maanden geleden
  Te vergelijken met wat gebeurd is in de Verraders...
 1. RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunisme”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunis­me”

  De rode overallekes van ’Squid Game’ klopten vorig jaar de rode overallekes van ‘La casa de papel’, maar nu slaan beide fronten de handen in elkaar voor een Koreaanse remake van die laatstgenoemde. Een geniale joint venture die alle hitparades aan diggelen zal slaan? Of een doorzichtige poging van een in het nauw gedreven streamingzender om solvabel en relevant te blijven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”
  Play
  Showbizz
  15

  Wat vonden ‘Thuis’-ac­teurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfi­na­le? "Ik was niet voorbereid op die scène”

  ‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.