Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Photo News

Gilles De Coster over gevolgen corona voor ‘De Mol’: “Uitstel is een mogelijkheid”

TVHet coronavirus is nog niet meteen uit zicht, en dat brengt ook problemen met zich mee voor heel wat televisieprogramma’s, waaronder ‘De Mol’. Daarin trekken de kandidaten naar verre landen zoals Vietnam en Mexico, iets dat onmogelijk lijkt te worden. “We werken een aantal scenario’s uit”, vertelde presentator Gilles De Coster aan 21bis.be.

0 reacties

  1. Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”
    PREMIUM
    TV

    Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”

    “De verhalen van zijn en mijn broer lopen zo opmerkelijk parallel, dat Jeroen er niet om heen kon.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij over het programma en het vreselijke overlijden van Lander, die stierf tijdens een wandelvakantie in Spanje. “Op 9 juli, dezelfde dag dat ons moeder is gestorven. Wat het nóg vreemder maakt: ze zijn allebei om drie uur in de namiddag overleden.”