Giana nam haar oma mee op het podium tijdens de eerste studioshow.
Volledig scherm
Giana nam haar oma mee op het podium tijdens de eerste studioshow. © VTM

Giana uit ‘K2 Zoekt K3’ hoorde niet graag dat ze er ‘te jong’ uitzag: “Erg frustrerend”

TVZe droomde er al haar hele leven van om K3'tje te worden, en even leek het er ook op dat de 19-jarige Giana haar ambitie kon verwezenlijken. Helaas werd de Belgische blondine na de eerste studioshow van ‘K2 Zoekt K3’ te licht - en te jong - bevonden. “Een frustrerende opmerking”, zegt ze nu. “Mijn respons daarop is een eigen leven gaan leiden, als meme.”

8 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  1 jaar geleden
  Dat 'te jong' was écht wel een slecht excuus. Giana was één van de beste kandidaten. Natalia haar opmerking 'ik geloof je niet' geloofde ik niet. Het is exact zoals mr Van de Perre hier zegt, K3 bestaat al uit 2 belgische meisjes dus het 3de K3'tje moet een nederlands meisje zijn, zo staat het geschreven, zo staat het gedrukt...in de contracten van Studio 100 vermoed ik. Zoniet riskeren ze dat er veel nl fans gaan afhaken en wordt K3 een streekproduct van Vlaanderen.
 • Frederik Claes

  1 jaar geleden
  Onbegrijpelijk hoe dat Giana eruit gestemt is. Sympathiek meisje, paste perfect bij Hanne en Marthe. Toch verkozen ze om een k3-safe ticket aan iemand te geven bij iemand die het 'beter' klikte maar kattevals zong. Giana heeft geen enkele noot fout gezongen en is misschien 3 keer beter dan Hanne en Marthe...
 • Marie Besauw

  1 jaar geleden
  Er is één goeie bij...redelijk...en dat is een Nederlandse..de vorige zoektochten was het simpel..Josje én Klaasje hadden wél talent en de looks..nú NIET.
 • Marcel Sinke

  1 jaar geleden
  Aan de ene kant klopt het, maar er moet wel een klik zijn met k2. Anders kunnen ze binnenkort weer een Nederlandse vervangen. Ik ben ook nederlander maar denk dat het ook beter een Vlaamse moet worden. Josje en Klaasje voelde zich ergens nooit thuis in Vlaanderen. Technisch is Diede beter, gaat denk ik ook niet werken bij Amy weer wel. Met die laatste zullen de Nederlanders ook blij mee zijn en is de klik ook beter met de andere 2. Zang nog niet optimaal maar bij Hanne en Klaasje ook niet.
 • Heimo Davidts

  1 jaar geleden
  Klopt volledig Eric. Dat was mijn eerste gedacht ook. Het moet een Hollandse zijn of het is over en uit. Ligt al lang vast wie moet winnen.
 1. ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”
  PREMIUM
  TV

  ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”

  Voor jongeren mag het wat realistischer dan porno. ‘Season of sex’, waarin een jonge vrouw met vallen en opstaan zoekt naar haar beste orgasme ooit, is op VRT Max de best bekeken titel van het platform. Regisseur Olympia Allaert (29) vindt het tijd voor een einde van ‘onrealistische Hollywoodseks’. “Voor de daad moet je wel eens eerst je bril wegleggen of stoten hoofden soms tegen elkaar.”