De wereld rond met 80-jarigen
Volledig scherm
De wereld rond met 80-jarigen © Medialaan

Gezocht: avontuurlijke oudjes voor nieuw VTM-programma

TVDit voorjaar gaat VTM op zoek naar senioren die nog jong van geest en benen zijn om hen de reis van hun leven te bezorgen. In het nieuwe programma 'De Wereld Rond met 80-jarigen' zullen 8 hoogbejaarde Vlaamse vrouwen en mannen – die nog volop in het leven staan en elkaar niet kennen – de kans krijgen om samen een wereldreis te maken. 

6 reacties

 • lindy beyst

  4 jaar geleden
  Ik heb mijn vader ingeschreven. Wanneer weet je of je geselecteerd bent ?
 • kathy messiaen

  4 jaar geleden
  Leuk programma mijn ma is zeer geinteresseerd waar kan ik haar inschrijven !!
 • Lowette Monique

  4 jaar geleden
  Ik heb met pijn in het hart alle afleveringen gevolg het was prachtig al die landen werkelijk een droom. Als jullie me audgenoeg vinden interesseert me dat heel erg de wereld eens zien op een andere manier
 • Marie Jeanne Ackx

  4 jaar geleden
  Mijn partner vandaag 80j perfect Cadobon
 • Jan Tutri

  5 jaar geleden
  Vrienden voor het leven, ze zijn al 80 jaar... Binnen een jaar of twee gedaan met vrienden voor het leven! :)
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.