Julie Van den Steen.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Van den Steen. © VTM

GEZIEN? ‘Welkom in de familie’: “Julie Van den Steen slaagde er al bij al in de meubels te redden”

TV‘Welkom in de familie’, zo heet de nieuwste spelshow met een reality-jasje van VTM. Julie Van den Steen dropt daarin onbekende Vlamingen enkele dagen bij een ander gezin. Indien ze nadien kunnen achterhalen wiens plek ze hebben ingenomen, kunnen ze een mooie som geld in de wacht slepen. In aflevering één nam scoutsjongen Wout het leven over van een slagerszoon en maakte niemand minder dan Bart Kaëll z’n opwachting om een kalkoen te imiteren. Maar leverde dat ook entertainende tv op? 

12 reacties

 • James Williams

  12 maanden geleden
  Van de steen is een voorbeeld van de huidige generatie non-talenten op tv die worden gehypt zonder enige vorm van talent. In de categorie Bockie de Repper en Julie Vermeire dus.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Zal er nooit naar kijken. Als het op die zender is, weet je dat het rommel is!
 • carine vandezande

  1 jaar geleden
  Het was een ontspannend nieuw programma. Dikke proficiat Julie !
 • Nicole Cousens

  1 jaar geleden
  Goed gedaan Julie!
 • Georges Merksem

  1 jaar geleden
  Was best amusant , en ontspannend ,wat wel eens mag in deze tijden . Niks mis mee volgens mij .
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.