Julie Van den Steen, Bart Kaëll, Dominique Persoone en Kamal Kharmach in de eerste aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Van den Steen, Bart Kaëll, Dominique Persoone en Kamal Kharmach in de eerste aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen'. © VTM

GEZIEN? ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Naast Dominique Persoone viel enkel de productplacement op”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Waarheid, Durven of Doen’, waarin vier BV’s pittige vragen en prikkelende opdrachten voorgeschoteld krijgen tijdens een etentje. “Dat de show toch overeind bleef, is volledig op het conto van chocoladetovenaar Dominique Persoone te schrijven, de breed gebouwde West-Vlaming die uitdagingen aangaat aan hetzelfde tempo waarop ik z’n pralines verorber.”

1 reactie

 • Yves François

  1 jaar geleden
  Na aflevering 1 heb ik nog een paar keer geprobeerd, maar na maximaal 10 minuten had ik al gezapt. Behalve Dominique waren de andere kandidaten ook goed.
 1. James Cook(ie) over nieuw tv-programma ‘Extreme MakeOver’: “Schrijnend hoeveel Vlamingen zich niet thuis voelen in eigen huis”
  Play
  Showbits
  3

  James Cook(ie) verrast Vlamingen met droomhuis: “Schrijnend hoeveel mensen zich niet thuis voelen in eigen huis”

  Na Gert Verhulst met z’n dagelijkse talkshow, is ook zijn maatje James Cooke terug op Play4. Hij presenteert vanaf deze week ‘Extreme MakeOver Vlaanderen’, een echt feelgoodprogramma, waarin acht gezinnen hun droomhuis realiseren dankzij de hulp van vrienden en familie. Bereid je al maar voor op een lach en een traan, een kolfje naar de hand van James Cooke. Jarne wil vooral weten of de wegen met Gert nu definitief scheiden of niet? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”
  Play
  TV
  4

  Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

  Er is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.