Julie Van den Steen, Bart Kaëll, Dominique Persoone en Kamal Kharmach in de eerste aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Van den Steen, Bart Kaëll, Dominique Persoone en Kamal Kharmach in de eerste aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen'. © VTM

GEZIEN? ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Naast Dominique Persoone viel enkel de productplacement op”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Waarheid, Durven of Doen’, waarin vier BV’s pittige vragen en prikkelende opdrachten voorgeschoteld krijgen tijdens een etentje. “Dat de show toch overeind bleef, is volledig op het conto van chocoladetovenaar Dominique Persoone te schrijven, de breed gebouwde West-Vlaming die uitdagingen aangaat aan hetzelfde tempo waarop ik z’n pralines verorber.”

0 reacties

 1. Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”
  Play
  PREMIUM
  TV
  6

  Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtreke­ning in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

  Je hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”