Otto-Jan Ham, Serine Ayari en Jani Kazaltzis.
Volledig scherm
PREMIUM
Otto-Jan Ham, Serine Ayari en Jani Kazaltzis. © Play4

GEZIEN? ‘Viva La Feta’: “Jani Kazaltzis toonde zich al snel van z’n meest dramatische kant”

TVDe schoonheid ontdekken van het eiland Sifnos en een andere kant leren kennen van Jani Kazaltzis, Otto-Jan Ham én hun bekende gasten. Dat is het nieuwe Play4-programma ‘Viva La Feta’ in een notendop. In de eerste aflevering kwam comédienne Serine Ayari op bezoek en dat zorgde voor stress en chaos, met dank aan zwerfkatten en een defecte auto. Maar leverde dat ook een spannend programma op? “Bekende koppen die zichzelf niet al te serieus nemen, hebben altijd een streepje voor en de ongekroonde keizer der zelfrelativering luistert nog steeds naar de naam Otto-Jan Ham.”

2 reacties

 • Marleen Schoutteten

  12 maanden geleden
  Zeer tof programma jani
 • piet devlieger

  12 maanden geleden
  Hoe kan dat nu ? Dat mannetje is een en al drama.
 1. RECENSIE. ‘Agent Elvis’: “Een losgeslagen, grofgebekte cartoon met verrassend veel waarheid én Priscilla Presley”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Agent Elvis’: “Een losgesla­gen, grofgebek­te cartoon met verrassend veel waarheid én Priscilla Presley”

  Elvis heeft het gebouw weer volop betreden. Met dank aan de Oscargenomineerde biopic van Baz Luhrmann maakt de King weer helemaal deel uit van de hedendaagse popcultuur en de nieuwste geanimeerde serie ‘Agent Elvis’ op Netflix moet dat momentum alleen nog maar meer verankeren. Of deze losgeslagen, grofgebekte cartoon over Elvis Presley als geheime superspion niet meer is dan een makkelijke manier om royalty’s te cashen of ook echt iets toe te voegen heeft aan het levensverhaal van dit legendarisch rockicoon? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.