Kathleen Aerts en haar echtgenoot Steven in 'Villa Zuid-Afrika'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kathleen Aerts en haar echtgenoot Steven in 'Villa Zuid-Afrika'. © VTM

GEZIEN? ‘Villa Zuid-Afrika’: “Met het seksleven van Kathleen Aerts is alles nog pico bello”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Villa Zuid-Afrika’, een docureeks op VTM2 over de Zuid-Afrikaanse droom van Kathleen Aerts (43): een eigen guesthouse uit de grond stampen. “Dat het voormalige K3'tje op tijd en stond houdt van een wat ruigere portie rampetampen, was slechts één van de overbodige revelaties.”

0 reacties

 1. VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”
  TV

  VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”

  VTM ging in de nacht van 8 december in New York aan de haal met een zilveren Global Promax Award in de categorie ‘Best In-House Program Promo’. De televisiezender ontving deze prestigieuze award voor de lanceringstrailer van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, die hierboven te bekijken is. “De volgende keer gaan we voor goud", klinkt het enthousiast bij Walter Hilhorst, Creative Director On Air Communicatie bij DPG Media.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Australische experte klapt uit de biecht: dit is hoe men koppels matcht bij ‘Blind getrouwd’
  TV

  Australi­sche experte klapt uit de biecht: dit is hoe men koppels matcht bij ‘Blind getrouwd’

  Soms vuurt Cupido zijn pijlen recht op het doelwit af en soms schiet hij er grandioos naast in ‘Blind getrouwd’. Daar konden we ook dit seizoen opnieuw getuigen van zijn. Maar het is niet alleen in Vlaanderen dat onbekenden aan elkaar worden uitgehuwelijkt. Ook in Australië wagen experten hun kans om individuen aan elkaar te matchen. Psychologe Mel Schilling vertelt over het Australische proces achter de schermen.