Dominique Van Malder was in z'n nopjes tijdens 'Viervoeters'.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Van Malder was in z'n nopjes tijdens 'Viervoeters'. © Play4

GEZIEN? ‘Viervoeters’: “Interessante weetjes over honden én borsten”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Viervoeters’ op Play4, waarin Dominique Van Malder (45) en Joris Hessels (41) asielhonden aan het perfecte baasje koppelen. “Zelden zag ik volwassen mannen zo dartel op het scherm huppelen.”

3 reacties

 • Nicole Cousens

  2 maanden geleden
  eindelijk iets leuk op tv
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Niet gezien en ook niet van plan.
 • Marleen Leemans

  2 maanden geleden
  Dat was nu is plezante tv.
 1. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.
 2. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  2

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.