Martin Heylen.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Heylen. © VRT

GEZIEN? ‘Uncle Martin’: “Mannen die openlijk hun emoties op tv tonen, ik benijd ze”

TVTot z'n grote verbazing ontdekte Martin Heylen (66) onlangs een onbekende familietak in Amerika. Hoog tijd om die verre bloedverwanten een bezoekje te brengen, dacht de reportagemaker, en hij besloot prompt om aan die zoektocht een achtdelige docureeks te breien. In de eerste aflevering van ‘Uncle Martin’ - te bekijken op Eén - ging de Oost-Vlaming onder meer langs bij een achternicht, en een schietgrage achterneef. Al die bezoekjes raakten Martin duidelijk, maar konden ze ook ons bekoren? “Martin vergeef je veel, al is het maar omdat hij gewoon zichzelf is op tv.”

10 reacties

 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Had er meer van verwacht , hopelijk 2de aflevering beter
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Voor mij viel de reportage tegen omwille van de oppervlakkigheid en het gebrek aan voldoende duiding. Het gebrek aan research voor het programma viel wel heel sterk op.
 • Anthony Clemens

  2 maanden geleden
  Had er eigenlijk wel meer van verwacht. Een beetje troosteloos sfeertje daar in Michigan. En echt hartelijk werd hij daar nu ook niet ontvangen hè
 • Yvan Vanhooren

  2 maanden geleden
  Ik geniet elke minuut van de ongelooflijke eerlijkheid die Martin uitstraalt.Eindelijk mooi tv tussen al dat geweld
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Tv met Martin Heylen is altijd het bekijken waard!
 1. SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativiteit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single
  TV

  SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativi­teit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  5

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.